You are currently viewing Werlabs Omdöme, Rabattkod, Analyser, Hälsokontroller XL och XL Plus

Werlabs Omdöme, Rabattkod, Analyser, Hälsokontroller XL och XL Plus

Werlabs erbjuder olika typer av blodanalyser för att få bättre koll på din hälsa. Werlabs har en mission om att ge individer bästa möjliga kunskap om hur de kan förbättra sin hälsa på kort och lång sikt.

Om Werlabs

Förutom att möjliggöra analys av din hälsa så erbjuder Werlabs också sina kunder ökad kunskap om sin hälsa. Genom denna kunskap kan individer ta kontroll över sin hälsa och göra aktiva val för ett hälsosammare liv. Werlabs har som vision att skapa ett friskare samhälle där individer har kunskap om sin hälsa vilket motiverar dem att ta ansvar för sin hälsa. Werlabs erbjuder sina kunder produkter för att ge dem chansen att lyckas med det.  

Artikeln om Werlabs...

 

  • Vad är en blodanalys?
  • Hur går en blodanalys hos Werlabs till
  • Vad kan jag analysera hos Werlabs
  • Werlabs Hälsokontoll XL
  • Werlabs sjukhus sekretess

Vad är en blodanalys?

Blodanalyser kan ge en väldigt bra inblick i hur din kropp mår. Vidare ger svaret på dessa blodanalyser dig chansen att motverka vissa negativa trender eller obalanser i kroppen. Det finns många rekommendationer och tips på hur man lever ett hälsosamt liv i böcker och på internet. Men alla dessa inspirationer, rekommendationer och tips baseras på generella antagen att allas kroppar är lika. Men alla är individer och alla kroppar är unika och därför kan ett bra tips till en viss person inte ge någon positiv påverkan till en annan person. Vidare kan vissa personer behöva arbeta med de allvarligaste bristerna i kroppen istället för att fokusera på det som redan är bra.

På klinik kan du lämna prover för de analyser du inte kan ta hemma. www.alyzme.se listar alla hälstest som du kan testa hemifrån

Bild 1. Efter att du köpt ett test hos Werlabs går du till en klinik och lämnar ett blodprov. Blodproves skickas därifrån vidare på analys och du kan i lugn och ro någon vecka senare gå igenom provsvaren i din journal online. 

Hur går en blodanalys hos Werlabs till?

Werlabs har utformat ett väldigt smidigt och kundvänligt sätt att genomföra sin blodanalys genom 3 steg.

1. Beställ Online

2. Ta ditt prov på ett provtagningsställe

3. Få dina svar online

Hälsotester du kan ta hos Werlabs - www.alyzme.se skriver om och lister hälsotester du kan beställa online och ta i ditt hem eller på klinik

Bild 2. Hos Werlabs kan du analysera en rad olika saker. Dessa är några steg på vägen i Werlabs version att skapa ett friskare samhälle där individer har kunskap om sin hälsa vilket motiverar dem att ta ansvar för sin hälsa. 

Vad kan jag analysera?

Werlabs har kategoriserat sina analyser i de 8 viktigaste områdena av din hälsa.

1. Hjärt- och kärlsjukdomar är en av de vanligaste dödsorsakerna i västvärlden idag. Det finns många riskfaktorer som till exempel kolesterolnivåer. 

2. Diabetes – Typ 2-diabetes är ett tillstånd där du har för mycket socker i blodet. Vid förstadiet till typ 2-diabetes stiger den genomsnittliga sockernivån i blodet.

3. Vitaminer och mineraler måste tillföras till kroppen via kosten för att inte råka ut för bristsjukdomar. Ensidig kost eller vegansk kost riskerar att ge upphov till brister och kan orsaka symtom som trötthet, nedstämdhet och energilöshet.

4. Sköldkörteln kan båda överproducera eller underproducera ett hormon som sköter takten på ämnesomsättningen i kroppen. Vanliga symtom är trötthet, frusenhet, stresskänsla, svettningar och viktuppgång-

5. Blodstatus – Blodbrist innebär att du har för lite röda blodkroppar i blodet och dessa behövs för att transportera syre till cellerna. Blodbrist kan ge upphov till trötthet, yrsel och huvudvärk.

6. Njurfunktion – Njurarnas huvudfunktion är att de filtrerar blodet och problem med njurarna kan bero på flera faktorer. Problem kan uppstå på grund av ärftliga njursjukdomar, diabetes, obehandlad urinvägsinfektion, övervikt eller rökning.

7. Leverfunktion – Levern lagrar en mängs mineraler, vitaminer, proteiner och fetter. Genom att analysera dina levervärden kan man avgöra om du är i riskzonen för vissa livsstilssjukdomar som skrumplever eller fettlever.

8. Övrigt – Övriga hälsomarkörer inkluderar bland annat CRP för att se inflammation i kroppen, PSA för att mäta prostataspecifikt antigen och testosteron.

Werlabs Hälsokontroll XL

Werlabs erbjuder ett stort test som de kalla för XL som täcker de 8 viktigaste områdena med sammanlagt 33 hälsomarkörer och personlig läkarkommentar.

Testar de åtta viktigaste områdena av din hälsa med 33 hälsomarkörer samt en personlig läkarkommentar.

Du besöker en klinik via drop in eller bokat besök och lämnar ditt prov. Därefter får du svar i din journal online. 

Omdömen från användare av Werlabs XL test

Rebecca Drotts Omdöme av Werlabs XL test (från 22 oktober 2018)

Rebecca Drott med flera på bloggen halsosamlivsstil.com gav följande omdömme av Werlabs XL test: 
“Det var snabbt, smidigt och smärtfritt.” 

Vad de tycker om analysen av labresultaten från testet:
…”tycker vi att Werlabs erbjuder god information om detta för att själv också kunna tolka resultaten också.”

I det stora hela är deras omdöme följande:
“På det stora hela var det ett alternativ som passade oss perfekt och vi tvekar inte inför att göra fler tester framöver.” (1)

Alyzmes omdömme av Werlabs XL test (från 5 juni 2019)

Vårt omdöme av Werlabs XL test är att det är väldigt utförligt och avancerat test. Hela 7 tuber med blod togs vid kliniken. Det visar att analyserna görs utförligt då mycket analysmaterial brukas.  A 

Resultatet av analysen har ännu inte kommit men vi uppdaterar löpande här när de kommer. 

Generella och anonyma omdömen av Werlabs från Trustpilot (2)

JS (från 14 maj 2019)

Mycket nöjd
Mycket nöjd! Testet hjälpte mig att upptäcka prediabetes och förhöjt kolesterol – något som vanliga vårdcentralen inte rutinmässigt kontrollerar. Trött på att tjata på vårdcentralen – så mycket mer värt att betala själv för ett omfattande blodprov och få en utförlig läkarkommentar. Motiverar mig verkligen att göra livsstilsförändringar innan ev. sjukdomar bryter ut.

 

Leyla Larsson Sala (från 2 april 2019)

Snabb, smidig och säker hälsokontroll med digital journal
Snabb, smidig och säker service! 
Fick mina provsvar samma dag som jag var och lämnade mitt blodprov. Kompetenta läkare och superbra digital journal där du kan följa din egen hälsa.

michael (från 31 maj 2018)

Snabbt och enkelt!
Snabbt och enkelt. Jag kommer göra detta fler gånger.

 

Göran M (från 17 jan. 2018)

Snabb och bra service.
Beställde en hälsokontroll och lämnade blod dagen efter.
Samma dag senare på eftermiddagen kom resultaten som utlovat och även en kommentar från deras läkare.
Kan inte bli bättre ! Rekommenderar företaget.

 

Testar de åtta viktigaste områdena av din hälsa med 33 hälsomarkörer samt en personlig läkarkommentar.

Du besöker en klinik via drop in eller bokat besök och lämnar ditt prov. Därefter får du svar i din journal online. 

Werlabs Sjukhus sekretess

Werlabs följer samma lagar och regler avseende sekretess som vårdcentraler och sjukhus. De för inte vidare din data och har bara för avsikt att hjälpa dig analysera din hälsa

Sammanfattning av Werlabs

Sammanfattningsvis är vi glada att här framföra Werlabs som en tjänst för dig som fort vill kunna analysera din hälsa hemifrån. Du går in på Werlabs hemsida och väljer din analys, får en tid med en vårdcentral bokad (om du inte väljer drop in), du går dit och lämnar ett blodprov, och slutligen kan du, efter cirka en vecka, avläsa ditt resultat online. Enkelt och smidigt med säkra och precisa resultat. Vi har skrivit en stor artikel där vi jämför och hjälper dig att välja mellan Blodkollen eller Werlabs där båda är leverantörer av hälsokontroller via blodprov.

  1.  https://www.halsasomlivsstil.com/werlabs/
  2.  https://se.trustpilot.com/review/werlabs.se

Leave a Reply