AlyzMe.se listar alla självtest,
hälsotest eller självkontroller
du kan ta i eller via ditt hem

Gå vidare till den typ av hälsotestning som passar just dig
(väl där kan du nå de andra också)

Här hittar du olika  självtest som du beställer hem till ditt hem. Du får antingen ett indikativt svar direkt eller ett kvantitativt då du skickar iväg ett blodprov, urinprov eller liknande. Exempel på självtest är: järnbrist, diabetes, könsjukdom och sköldkörtelhormon.

Här hittar du tester liknande självtesterna fast du lämnar provet på ett hälsocenter. Du lämnar då oftast ett antal blodprov och kan analysera många flera värden. Exempel på saker som kan analyseras är många hormoner, brister eller överskott, blodfetter, leverfunktion och njurfunktion. 

DNA-test inkluderar både test för att söka ditt släktskap och ursprung men framförallt gen-tester som visar på mutationer som kan leda till sjukdommar som cancer, Alzheimer, Parkinsson och andra ärftliga sjukdommar. Innan du beställer något av dessa måste du tänka på hur du ska förhålla dig till ett bärarresultat.

Här hittar du alla allergitest du kan beställa hem och ta på egen hand eller gå till ett hälsocenter och lämna. Det är test som visar på glutenintollerans (celikit), matallergier, samt andra allergier.

Vill du komma i kontakt med en läkare så kan man idag gå via en rad nätläkare. Här hittar du en beskrivning av många av dem samt en direktlänk till de appar du kan användar för dessa. Exempel är kry.se, doktor.se mfl.

Vi skriver också om olika ämnen för att informera om hur man upptäcker brister och hur olika sjukdommar artar sig samt hur man kan förebygga dessa. Vi går också igenom hälsotesten och recenserar dem. 

Om AlyzMe

Om oss

Alyzme har som upplägg att infomera, utbilda och hjälpa människor att förstå hur de själva kan testa sin hälsa hemma. Vi samlar alla självtest och hälsotest som går att beställa hem eller ta på ett hälsocenter (blodprov) på en enda plats. Vi förmedlar en beskrivning av dessa samt hur de kan hjälpa dig.

Vår vision

Vår vision är att samla och erbjuda alla självtest och hälsotest på en plats och därmed hjälpa människor att snabbare testa sin hälsa. Detta tror vi kan förebygga mycket onödigt lidande. 

Vad vi erbjuder

Vi erjuder en stor samling av information till en rad olika självtest och hälsotest som idag kan användas hemma utan vårdhjälp. Genom att klicka dig fram via någon av boxarna ovan. Du gör testet i hemmet och får sedan anonymt resultatet i brevlådan eller digitalt. Vill du göra en hälsokontroll via ett hälsocenter så hittar du också dessa boxen med rubriken “Hälsocenter blodprov”.